Componist Merlijn Twaalfhoven schept op 6 en 7 juni 2015 op een nog geheime lokatie in Amsterdam met honderden koorzangers een ingetogen en betoverend concert van 24 uur. Deelnemende koren geven zich op voor blokjes van één uur op een tijdstip naar keuze. Het publiek kan vrij door de ruimte lopen, men kan actief meedoen of zich overgeven aan het geluid dat van alle kanten komt.

Een uniek project, waarvoor koorzangers uit heel Nederland naar Amsterdam zullen komen. Maar we willen meer. We willen dat hele weekend het liefst heel Amsterdam vullen met zang, om zo de kracht van muziek te verspreiden door de hele stad. En daarvoor zoeken we extra lokaties.

Ben jij een theater, poppodium, cafe, kerk, buurthuis, ziekenhuis of andere lokatie die wel wat muziek kan gebruiken? Meld je dan aan als lokatie voor onze koren. Naast deelname aan 24hr Resonance, willen we de deelnemende koren namelijk de mogelijkheid bieden om met hun eigen koor ook nog op een andere lokatie een optreden te geven met eigen repertoire. Wil je graag een half uurtje klassieke muziek, of heb je liever een kwartiertje pop? Kan jouw bruine cafe wel een shantykoor gebruiken of ben je een theater met behoefte aan een kamerkoor? Meld je dan aan via de volgende link:

https://docs.google.com/forms/d/1NMHkl54Gr_CVxxaUGuRQ5zKOVV7uLpzPfaoNwFWbuo0/viewform

Hoe het werkt:
De informatie over jouw lokatie en jouw koorwensen, komt per 1 december op een website die alleen toegankelijk is voor koren die aan 24hr Resonance meedoen. Als zij passen in het door jou aangegeven profiel, dan nemen zij rechtstreeks contact met je op.
Is er een match? Laat het ons weten en dan halen we je gegevens van de site, zodat je niet overspoeld wordt met vragen van andere koren.
Als deelnemende lokatie verwachten wij als tegenprestatie van jullie, dat jullie ook reclame maken voor het 24hr Resonance project, zodat jullie bezoekers niet alleen bij jullie muziek komen luisteren, maar later ook op het grotere evenement. Uiteraard krijgen jullie hiervoor van ons ook promotiemateriaal.