Beste BoLo mensen,

Ik ben initiatiefnemer van het eco-kunstproject ‘I can change the world with my two hands’. Om meer mensen te laten genieten van onze groene oase, heb ik het idee verzonnen van een “Stiltecafé”. Op ons groene, eetbare terrein wil ik een Japans theehuisje bouwen en relax- en stilte-werkplekken creëren. Ook wil ik er een mooie theetuin aanleggen, zodat je zelf een bijzondere thee kunt plukken.

Je mag ook zelf koffie of thee van huis meebrengen, maar om het “Stiltecafé” te kunnen verwezenlijken ben ik een crowdfunding begonnen. Ik heb dus veel mensen nodig die meebouwen door alvast een donatie te doen. Voor een donatie heb ik verschillende tegenprestaties verzonnen: van een dagje werken in stilte tot een zelfoogst-abonnement. Je helpt dus niet alleen iets leuks verwezenlijken, je krijgt er ook nog eens iets leuks voor terug!

Doe mee?
Met de url: https://www.voorjebuurt.nl/campaigns/sti… word je geleid naar de crowdfundactie. Als je wilt meedoen kunt je gelijk een donatie/tegenprestatie uitkiezen. Als je de stappen verder volgt heb je meegeholpen met het bouwen van een Stilte ‘cafe’ in jouw buurt. Als we voor 2 februari 100% van het doelbedrag halen is het “Stiltecafé” in een feit!

groet,
Natascha