De afgelopen maanden is Stefan Yordanov samen met buurtbewoners heel erg druk geweest om nieuwe THUISvlaggen (Bolo Buurtbanieren) te ontwerpen op de ateliers van Hendrik de Keijserschool in ons Bos en Lommer!

bolobanner_vertZo’n 40 kinderen en 50 volwassenen hebben hun ideeën verwoord en dat vertaald in het ontwerp voor een eigen vlag.
Al met al zijn er nu 99 persoonlijke, kleurrijke en zeer originele kunstwerken die klaar zijn om gedrukt en opgehangen te worden.
Wij kunnen niet wachten (en jullie denk ik ook niet!) tot het moment dat ze aan de Bos en Lommerweg tentoongesteld kunnen worden!
Ondanks alle geweldige hulp vanuit het Stadsdeel, de woningbouwverenigingen en fondsen is er nog wat geld tekort voor de volledige productie van de banieren en banierhouders.
We willen jullie graag – namens Stefan en alle ontwerpers – vragen of jullie een bijdrage over hebben om de vlaggen in top te kunnen hijsen.

Om  het doneren te vereenvoudigen is er een speciale site voor De Kunstvlaggen opgezet 
4just1.com/project/391
 
En vergeet niet de link te delen met je netwerk en/of door te sturen naar iedereen van wie jij denkt dat ze het project een warm hart toedragen.

Zegt het voort en geef de Bos en Lommerweg nog meer sfeer en kleur!