De eerste editie van de Stadexpeditie Nieuw Amsterdam laat de kracht van Amsterdamse bewoners zien en zetten meer dan honderd initiatieven hun deuren wagenwijd open. Op 21 september van 12.00 – 00.00 uur kunnen buurtbewoners, bestuurders, studenten en ambtenaren de lokale bottom-up praktijken van dichtbij bekijken.

Boloboost en Nieuw Amsterdam Stadexpeditie
Ook Boloboost kan Nieuw Amsterdam Stadexpeditie natuurlijk niet aan zich voorbij laten.

Bolobooze 6 en de lancering van Bolobier!
Hoewel de Stadexpeditie officieel pas zaterdag de 21ste om 12 uur van start gaat, hebben wij besloten de Bolobooze te bombarderen tot de officieuze aftrap van Nieuw Amsterdam Stadexpeditie!
Wat is er nu mooier om mensen kennis te laten maken met ons bottom-up initiatief tijdens onze – inmiddels traditionele en befaamde – kroegentocht, de 6e bolobooze. De start combineren we dit keer met het aanslaan van het eerste fust bolobier, een bier dat speciaal door Cafe ‘t Lommertje voor de buurt is gebrouwen.
Andere kroegen die we zullen bezoeken zijn:

– Café De Zevende Hemel
– Café Het Binnepretje
– Café De Fluiter

Wanneer : vrijdag 20 september 20.00 uur
Waar: Café ‘t Lommertje – Bos en Lommerweg 259

BoLoBooze-II

Bolo Bloeit 2
De eerste Bolo Bloeit zzp-markt was zo’n succes dat een tweede editie niet op zich kon laten wachten. Met deze markt willen wij zzp-ers uit de buurt een podium te geven. Een podium om de buurt te laten zien wat voor moois er allemaal in Bolo gebeurt en ook om ondernemers met elkaar in contact te brengen – een netwerk met als doel om de lokale economie te versterken.
Een selectie van het aanbod tot nu toe – meer info via info@bolobloeit.nl

Wanneer : zaterdag 21 september 13.00 – 18.00 uur
Waar: Augustanakerk, Erasmusgracht 24

flyer1