Boloboost is genomineerd voor de Welcom Amsterdam Communicatie Award! Breng hier je stem uit en help ons naar de volgende ronde!

We zijn natuurlijk erg trots en blij dat we genomineerd zijn. En ook op onze buren initiatieven als Geef om de Jan Eef en Nice Nieuw West, die ook genomineerd zijn. Verder blijven we gewoon doorgaan met al onze activiteiten om Bolo te boosten. Heb je nog goede ideeën, laat het ons vooral weten! Of deel ze met iedereen via onze site of facebook.

Over Welcom en de Award
Welcom is het communicatienetwerk van Amsterdamse communicatieprofessionals. De leden van Welcom nomineren de beste, indrukwekkendste, maar in ieder geval meest excellente communicatiestrategieën en campagnes, die meedingen naar de Welcom Amsterdamse Communicatie Award 2013. Van 23 april tot 15 juni brengen leden en niet-leden de long list terug tot een shortlist van 7 campagnes en strategieën. Tussen 16 juni en 1 juli bepaalt een vijfkoppige jury welke strategie of campagne uiteindelijk die felbegeerde Welcom Amsterdamse Communicatie Award mee naar huis neemt. En op 3 juli wordt de award uitgereikt!

Meer informatie