Elke straat zou eigenlijk een café zoals Fox & Solo moeten hebben. Zo’n plek waar je de dag start met een koffie of juist afsluit met een drankje. En waar men dan ook weet hoe je je koffie drinkt of wat je favoriete drankje is. De Jan van Galen-Orteliusstraat heeft zo’n plek. Het sympathieke Fox & Solo.

’s Zomers vallen de vrolijk gekleurde kussens op de stoelen op het terras op de hoek Jan van Galen- Orteliusstraat meteen op. De buurt is dan ook blij met de geslaagde make over die eigenaar Murat aan zijn café heeft gegeven.

Vanaf 7 uur ’s ochtends is Fox & Solo al geopend voor een heerlijke (Illy) coffee to go, een verse jus met croissant of voor een uitgebreid ontbijt.

Fox & Solo is een afspiegeling van de buurt. De zzp’er vindt er een plekje om rustig te kunnen werken en buurtbewoners, jong en oud, lopen graag binnen voor een koffie/drankje en een praatje.

Het is de vriendelijkheid en zorgzaamheid van de eigenaren en de aandacht en liefde die in alles wordt gelegd die maakt dat je je thuis voelt. De koffie komt met een glaasje water en er zijn elke dag verse croissants, heerlijke broodjes en verschillende maaltijdsalades. En probeer vooral de heerlijke vegetarische linzensoep. Binnenkort zijn de gerechten ook via foxsolo.nl of via thuisbezorgd.nl te bestellen.

Fox & Solo dankt zijn naam aan de honden van de eigenaren, die beiden gek op dieren zijn. Het spreekt vanzelf dat honden hier welkom zijn en kunnen rekenen op vers water en een aai over hun bol. Ook is Fox & Solo een geschikte plek voor een borrel of een feestje. Ideaal zo’n plek, zo dichtbij!

Tekst: Cornélie Bakker

Foto’s: Fox en Solo

Fox & Solo

Jan van Galenstraat 198, 1056 CK Amsterdam

06-46 077 077

info@foxsolo.nl

www.foxsolo.nl